OD 1. FEBRUARA POČINJE ELEKTRONSKA NAPLATA PARKIRANJA U DIMITROVGRADU, SAOPŠTENO JE IZ JAVNOG PREDUZEĆA KOMUNALAC

         Naplata će se vršiti prema utvrđenom režimu – u crvenoj i zelenoj zoni. Crvena zona obuhvata deo ulice Balkanska, od raskrsnice sa ulicom Nišava (iznad pruge), do raskrsnice sa ulicom Hristo Botev i Trg Doktora Zorana Đinđića, a zelena – ulice Nišava 1 i Desanka Maksimović.

Plaćanje se vrši putem SMS-a i kupovinom parking karte, po ceni od 30 dinara za 1 čas u crvenoj zoni, i 20 dinara u zelenoj zoni, dok dnevna karta košta 120 dinara – u crvenoj i 100 dinara u zelenoj zoni. Parking prostori na kojima će se vršiti naplata parkinga obeleženi su vertikalnom signalizacijom.

Naplata će se vršiti radnim danima u periodu od 07 do 19 časova, subotom od 07 do 15 časova, dok se nedeljom i u dane državnih praznika parking neće naplaćivati.

 

foto: arhiva RT Caribrod

3 thoughts on “OD 1. FEBRUARA POČINJE ELEKTRONSKA NAPLATA PARKIRANJA U DIMITROVGRADU, SAOPŠTENO JE IZ JAVNOG PREDUZEĆA KOMUNALAC

 • 31/01/2018 at 10:50
  Permalink

  U subotu se u Nis ne naplacuje parking do 3… strasno

  Reply
 • 31/01/2018 at 11:25
  Permalink

  I ko če plačaju bugarete i tija s bugarsćete tablice. Ko če dji kaznite? Če doodi pauk iz Pirot na li? Nema ništa od toga.

  Reply
  • 06/02/2018 at 10:25
   Permalink

   Po svi zakoni pauk ne smeje da nosi vozila koja su parkirana na obelezeno parking mesto, bez obzira dali je parking platen il ne. Pauk sluzi da pomera SAMO nepropisno parkirana vozila. Oni mogu da naplacuju dnevne karte (i kazna je protiv zakonita) ako nekoj ne uplati parking sam i to je sve. Sa ako nekoj ostavi kola na nekolko meseca verovatno ce ga pomere s pauk al to je vec nesto drugo

   Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons