„OBRADOVIĆ PONOVO OBMANJUJE JAVNOST“ MITIĆ: BOŠKIĆ JE ZABORAVIO DA JE NASILNO UPAO U RTS (FOTO)

Nina Mitić podseća javnost da je Boško Obradović nasilnički ušao u RTS sa motornim testerama i da je pokušao da probije ulaz u Narodnu Skupštinu

Povodom izjave lidera Dveri Boška Ovradovića, kako nema ni jednu aferu iza sebe, oglasila se i članica Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Nina Mitić. Ona podseća javnost da je Boško Obradović nasilnički ušao u RTS sa motornim testerama, da je pokušao da probije ulaz u Narodnu Skupštinu, a najgore od svega je to što je napao tadašnju predsednicu parlamenta, samo zbog toga što je radila svoj posao. 

Takođe, postavlja se pitanje, da li se Dveri Boška Obradovića zalažu za nasilje nad ženama i da li je to osnovna politika koju promovišu?

Da li Boškić zaista misli kada kaže kako nema aferu iza sebe da se građani ne sećaju upada sa testerama u RTS, kao i napada na žene? Hej, Dragan #Djilas, kaže Boško da vi iz UOS nemate program, kao i da je 80% Sporazuma bila politika Dveri? Spavate li mirno sada?😂😂🤭🤭 pic.twitter.com/Pik1dKLEbC

— Nina Mitić (@mitic_n) September 28, 2020

Nina Mitić članica Izvršnog odbora Srpske napredne stranke je na Tviteru napisala:

– Da li Boškić zaista misli kada kaže kako nema aferu iza sebe da se građani ne sećaju upada sa testerama u RTS, kao i napada na žene? Hej, Dragan #Djilas, kaže Boško da vi iz UOS nemate program, kao i da je 80% Sporazuma bila politika Dveri? Spavate li mirno sada?

izvor i foto: srbijadanas.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons