ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

OBAVEŠTENJE o podnetom zahtevu za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu za izgradnju i rekonstrukciju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda

Na osnovu čl. 10. stav 1. čl. 14. st.1. a u vezi sa čl. 29. stav 1. i 3. Zakona o proceni uticaja na životnu sredinu («Sl. glasnik R.Srbije» 135/04,36/09), nadležni organ za procenu uticaja na životnu sredinu pri Opštinskoj upravi Opštine Dimitrovgrad, daje sledeće obaveštenje o podnetom zahtevu za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu.

            Obaveštava se javnost i zainteresovani organi i organizacije da je – Preduzeće za inženjering, konsalting, projektovanje i izgradnju „SET“ doo Šabac podnelo Zahtev za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu za izgradnju i rekonstrukciju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda na kat. parc. br. 5464/1, 1/2, 1/6 i 2/9 KO Lukavica, Opština Dimitrovgrad (501-56/2020-14 od 15.04.2020.god.). u ime nosioca projekta, Opštine Dimitrovgrad.

            Zainteresovana javnost može da izvrši uvid u sadržinu zahteva na sajtu Opštine Dimitrovgrad (www.dimitrovgrad.rs) i dostavi svoje mišljenje. Mišljenje se dostavlja u pisanoj formi do 07.05.2020. godine, preko pisarnice na adresu Opština Dimitrovgrad, Odsek za lokalnu poresku administraciju, poljoprivredu i zaštitu životne sredine, ul. Balkanska br.2. ili na mail ekologija@dimitrovgrad.rs.

ODSEK ZA LOKALNU PORESKU ADMINISTRACIJU
POLJOPRIVREDU I ZAŠTITU ŽIVOTNE SREDINE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *