Drugi pišu

Nebojša Zelenović majstor kontradiktornih poteza: Založio se za bojkot, a promoviše izlazak na izbore

Šizofrenija politike Nebojše Zelenovića oličena je i u njegovoj poslednjoj izjavi da će samo građani Šapca moći da biraju, a da ostali samo glasaju, kao i da je Savez za Srbiju u pravu što bojkotuje izbore.

Nebojša Zelenović majstor kontradiktornih poteza i izjava tako se ponovo založio za bojkot istovremeno promovišući izlazak na izbore.

– Kažu upućeni da ga mnogo nervira kada ga kolege iz bivše koalicije zovu izdajnikom zato što je izdao ideju bojkota i odlučio da zarad ličnih interesa pokuša da zadrži fotelju gradonačelnika Šapca izlaskom na izbore.

– Krađa 7 miliona evra iz budžeta grada Šapca, od 2015. Do danas, takođe je kontradiktoran potez imajući u vidu da Zelenović kao gradonačelnik Šapca treba da radi u interesu građana, a ne da ih potkrada zajedno sa svojim mentorom Dušanom Petrovićem. Kaže Zelenović i da građani tačno znaju šta je čija politika.

– I tu je verovatno u pravu. Samo što mu ta istina ne ide u prilog. Pre samo godinu dana u Peći je promovisao svoju politiku prema Kosovu i Metohiji. Tada je gradonačelnik Šapca govoreći o saradnji dva grada ,između ostalog rekao: ”Mi smo jedan od retkih opozicionih gradova u Srbiji, baš kao što je Peć na Kosovu.”

– Nikada Zelenović nije objasnio kako je to Peć samo na tzv. Kosovu, a Šabac u Srbiji i zašto Peć ne smatra Srbijom. Nikada nije precizirao ni da li je taj stav baš njegov ili ga je usvojio od svojih naredbodavaca, koji Peć takođe ne smatraju Srbijom, kao što uostalom ni Kosovo i Metohiju ne smatraju južnom srpskom pokrajinom.

– Insistirajući na ćutanju u vezi sa ovim gorućim temama Zelenović će dati za pravo svima koji ga smatraju slugom stranih ambasada, a ne države Srbije I svog naroda. Morao bi Zelenović da iskaže jasan stav o mnogim pitanjima pa čak i o onim od kojih beži,a koja su od nacionalnog interesa. Tim pre što očigledno ima ambicije koje prevazilaze lokalne okvire, jer su mu puna usta ujedinjenja Demokratske stranke u kojoj sebe vidi kao budućeg lidera.

– Želja za vlašću toliko mu je pomutila um da ne vidi da se stranka raspada dok on priča o ujedinjenju, kao što ne vidi I da za ozbiljno bavljenje politikom nije dovoljna samo želja, ni ambicija. Treba nešto malo više pameti, znanja, obrazovanja I osećanja za druge, a ne samo za sebe. I upravo za to će se opredeljivati Šapčani 21. juna. Za znanje, obrazovanje, rad, rezultate, perspektivu I bolju budućnost za svoj grad koju nosi lista ”Aleksandar Vučić- za našu decu” ili za lopovluk, laž, neznanje i bogaćenje na grbači naroda, koje već godinama u Šapcu promoviše Dušan Petrović preko svog posilnog, Nebojše Zelenovića.

Foto: Media Centar

Izvor: www.srbijadanas.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *