NA DIMITROVGRADSKOM MTB MARATONU GRK U FINIŠU BIO BOLJI OD NAJBOLJEG SRPSKOG BICIKLISTE – FOTO GALERIJA

Apsolutni pobednik 6. caribrodskog MTB maratona u kategoriji veliki maraton je Konstantinos Konstantinidis iz Grčke, koji je stazu dugu 101 kilometar prešao za 4 sata 59 minuta i 50 sekundi. Gotovo zajedno sa njim u cilj je ušao i drugoplasirani Aleksandar Roman, član biciklističkog kluba «Partizan» iz Beograda, dok je trećeplasirani Srećko Djolić iz Kraljeva na cilj stigao desetak minuta nakon njih.

Apsolutni pobednik u srednjem maratonu je Leo Kralevski iz Makedonije, a u malom maratonu Dejan Petrović iz niškog kluba „Naisus“. Oba dimitrovgradjanina  u takmičarskom delu učestvovala su u malom maratonu. Milan Georgijev zauzeo je 4., a   Miloš Veljev 5. mesto.

Na ovogodišnjem međunarodnom takmičenju u planinskom biciklizmu takmičila su se 33 biciklista iz Srbije, Bugarske, Makedonij i Grčke.

Maraton su organizovali Sportsko-turistički centar Caribrod i Planinarsko društvo Caribrod, uz podršku Sportskog saveza i pod pokroviteljstvom OpštineDimitrovgrad.

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“7″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“240″ thumbnail_height=“160″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“80″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“0″ slideshow_link_text=“SLAJD“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

 

 

One thought on “NA DIMITROVGRADSKOM MTB MARATONU GRK U FINIŠU BIO BOLJI OD NAJBOLJEG SRPSKOG BICIKLISTE – FOTO GALERIJA

  • 10/09/2017 at 15:39
    Permalink

    Pa verovatno su i makedonci ucestvovali kad ste vec napisali da je apsolutni pobednik na srednjem maratonu bio momak iz Makedonije. Niste spomenuli Makedonce da su ucestvovali a pobedili u zenskoj konkurenciji i srednjem maratonu.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.