ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

MINISTAR ZADUŽEN ZA RAZVOJ NEDOVOLJNO RAZVIJENIH OPŠTINA, NOVICA TONČEV, PODSETIO JE DA TE OPŠTINE MOGU DA SE PRIJAVE I PREDAJU DOKUMENTACIJU DO 15. APRILA ZA DVA PROGRAMA PODRŠKE, U IZNOSU OD UKUPNO 319,8 MILIONA DINARA

Ministar zadužen za razvoj nedovoljno razvijenih opština, Novica Tončev, podsetio je da te opštine mogu da se prijave i predaju dokumentaciju do 15. aprila za dva programa podrške, u iznosu od ukupno 319,8 miliona dinara.

Tončev je pozvao opštine iz četvrte grupe stepena razvijenosti, među kojima je i Dimitrovgrad, da prijave svoje projekte kako bi dobili finansijsku podršku koja im je neophodna da bi brzo i efikasno realizovale nove i završile stare planove i poduhvate, istakavši da je njegov kabinet na raspolaganju za svaki vid pomoći prilikom prijave.

Javni poziv za Program podrške unapređenja razvoja nedovoljno razvijenih opština objavljen je 26. marta u Službenom glasniku, а krajnji rok za predaju dokumentacije je 15. april.

Programi imaju za cilj podizanje kapaciteta u oblasti izrade projektno-tehničke i planske dokumentacije, planskih dokumenta, izgradnje i rekonstrukcije infrastrukturnih objekata od značaja i opremanje objekata u svojini jedinica lokalne samouprave.

foto: arhiva RT Caribrod

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *