MINISTAR NEBOJŠA STEFANOVIĆ POSETIO BOSILEGRAD, SA ZAHARIJEVIM IZA ZATVORENIH VRATA

            Nakon kulturno-umetničkog programa koji su mu priredili lokalni folkloristi, Stefanović je razgovarao sa predsednikom opštine Vladimirom Zaharijevim i njegovim saradnicima. Detalji sastanka nisu saopšteni.

bosilegrad (9)

         BUJANOVAC, BOSILEGRAD, 30. jun 2017. (foto Antoneta Zareva) – Nebojša Stefanović, ministar policije i potpredsednik srpske vlade, boravio je danas u Bosilegradu. Kako Bujanovačke saznaju, Stefanović je u Bosilegradu boravio kao državni a ne stranački funkcioner i nije posetio odbor Srpske napredne stranke čiji je potpredsednik. On je najpre obišao objekat stare bolnice u kome je smešteno šezdesetak migranata sa Bliskog istoka, i policijsku stanicu u tom mestu.

bosilegrad (7)

bosilegrad (6)

Nakon kulturno-umetničkog programa koji su mu priredili lokalni folkloristi, Stefanović je razgovarao sa predsednikom opštine Vladimirom Zaharijevim i njegovim saradnicima. Detalji sastanka nisu saopšteni.

bosilegrad (4)

Stefanović je najpre helikopterom sleteo u obližnju Božicu, selo poznato po tome što odatle vode poreklo braća Novica i Ivica Tončev. Zaharijev je lider lokalnog pokreta „To smo mi“ i na čelu opštine nalazi se duže od decenije i po.

bosilegrad (1)

Stefanović je i funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) koja je opozicija u lokalnoj skupštini Bosilegrada, a funkcioneri stranke u tom mestu žestoki su protivnici i kritičari politike koju vodi Zaharijev.

M.N.

izvor: bujanovacke.co.rs

foto: Antoneta Zareva, bujanovacke.co.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons