ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

MATURANTI PROSLAVILI MATURSKO VEČE

Matursko veče, jedan od najsvečanijih i nezaboravnih trenutaka u životu svakog srednjoškolca, u subotu su proslavila 43 maturanta dimitrovgradske gimnazije. Elegantni, obučeni u svećane toalete najpre su se okupili u dvorištu škole.

Puni emocija bili su i razredne starešine Damir Gakov, razredni turističkog odeljenja i Vanja Petrov, razredni starešina gimnazijskog odeljenja na srpskom jeziku.

I direktor škole Bratislav Stamenov imao je samo reči hvale za ovu generaciju.

Nakon zajedničke fotografije ispred gimnazije, nasmejani i puni elana maturanti su se uputili u tradicionalnu šetnju glavnom ulicom i ispunili je mladošću i lepotom. Pozdravili su ih ponosni roditelji, blizki i veliki broj gradjana koji su izašli da ih podrže u ovom izuzetno značajnom momentu.

Grad je bio ispunjen aplauzima i čestitkama, što je dodatno ulepšalo ovaj poseban dan. Nakon šetnje i slikanja sa bliskim i prijateljima ispred hotela, maturanti su nastavili slavlje u lepom raspoloženju uz muziku i ples.

Zagrljaji, osmesi, suze, potvrda su pomešaneih  emocija, koje prate nezaboravno matursko veče. Ovako su gimnazija i dimitrovgradjani ispratili još jednu generaciju maturanata, koja koračajući u budućnost počinje novo poglavlje u svom životu.

Svim maturantima želimo mnogo uspeha u budućnosti, da uvek sa ponosom nose sećanje na svoje školske dane u rodnom gradu i da ostvaruju svoje snove gde god da krenu.

foto album: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1039366444857584&type=3

A.T.A.

foto i video: D. Todorov, M. Ilijev

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *