ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

MARKO TODOROV – NOVO MAJSTORSKO ZVANJE – CRNI POJAS 2. DAN

U nedelju 28. aprila u Sofiji je održano polaganje za majstorska zvanja, gde je među kandidatima bio i bivši trener i takmičar Karate kluba Caribrod Marko Todorov. On je na ovom polaganju stekao novo zvanje majstora karatea – crni pojas drugi dan. O tome govori Goran Krstić trener Karate kluba Caribrod:

U sastavu komisije za polaganje majstorskih zvanja bili su eminentni stručnjaci predstavnici Svetske Šotokan karate federacije, sensei Georgi Georgiev 7. dan, jedan od najstarijih instruktora svetske šotokan karate federacije u Sjedinjenim Američkim Državama sa preko 40 godina iskustva i podučavanja Šotokan karatea. Boravio je više puta u Japanu gde je trenirao i sledio filozofiju i stil koji je podučavao Sensei Hitoshi Kasuya. Ostali članovi komisije bili su, Aleksandar Slavkov, 6 dan, predsednik Bugarske federacije Šotokan karatea, i predsednik i glavni instruktor Karate kluba IPPON iz Sofije i Elka Dačeva, 5. dan, licencirani ispitivač federacije za majstorska zvanja.

Svečana dodela sertifikata o položenom zvanju biće upriličena u narednom periodu, posle verifikacije rezultata polaganja od strane Svetske Šotokan karate federacije u Japanu. 

foto album: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.890989946166647&type=3

A.K.

foto i video: Dejan Todorov

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *