ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

KOMORSKA SARADNJA NA EVROPSKOM NIVOU

Na poziv Privredne komore Crne Gore, 20. aprila među gostima centralne svečanosti povodom obeležavanja 90 godina postojanja i rada Komore bila je delegacija Pirota predvođena predsednikom UOPKP dr Draganom Kostićem.

Jubilej je obeležen u Crnogorskom narodnom pozorištu u Podgorici, svečanom akademijom i dodelom nagrada najuspešnijim privrednicima u 2017. godini i pojedincima koji su kroz istoriju doprineli razvoju Komore.

Svečanoj akademiji prisustvovali su državni zvaničnici, istaknuti privrednici i gosti iz zemlje i inostranstva. Prisutnima su se obratili crnogorski premijer Duško Marković i predsednik Asocijacije komora Evrope EUROCHABRES-a i Savezne austrijske privredne komore Kristof Leitl. Tom prilikom predsednik komore Crne Gore Vlastimir Golubović uručio je specijalna priznanja i nagrade.

Učešće u svečanosti povodom jubileja predstavlja nastavak saradnje izmedju UOPKP I PK Crne Gore, utvrđene sporazumom koji su potpisali predsednici dr Dragan Kostić i Vlastimir Golubović tokom posete pirotske delegacije u februaru 2018. sa ciljem promocije razvoja trgovine i ekonomskih odnosa između Crne Gore i Srbije.

foto: Privredna komora Pirot

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *