Drugi pišu

KO JE DRAGANA ARSIĆ? LAŽNI EKOLOG NAPADA FRUŠKU GORU

U poslednje vreme Nacionalni park Fruška gora izložen je brutalnom medijskom linču od strane ostrašćenih, ali nestručnih pojedinaca. Najglasniji zagovornik napada na JP Nacionalni park Fruška gora je Novosađanka Dragana Arsić, koja svakodnevno iznosi neistine na račun poslovanja ovog javnog preduzeća, krijući se iza pokreta koji navodno brani šume Fruške gore, samo nismo sigurni od koga i čega.

Iza ovih napada postoji, pre svega, politička pozadina, koja je i izvor finansiranja Arsićeve. Arsićeva je pre mnogo godina izbačena iz jedne banke. Iz pouzdanih izvora saznajemo da je Arsićeva nakon određenih zloupotreba i malverzacija, da se ne bi narušavao ugled banke, dobila ponudu za sporazumni raskid ugovora o radu. Kao neko kome se očigledno ne može verovati, Arsićeva utočiše pronalazi u senci političkih moćnika, onih koji su više od jedne decenije pljačkom pustošili čitavu Srbiju, pa i Frušku goru.

Za manje upućene, a iskreno se nadamo da je više onih koji ne znaju ništa o liku i delu Arsićeve, u poslednje vreme napadi na JP Nacionalni park Fruška gora su sistematički, kontinuirani i osmišljeni, ali sve što pomenuta izgovori nema za cilj ništa plemenito, niti je istinito. Iz pouzdanih izvora saznajemo da je Arsićeva 1.7.2019. osnovala Udruženje za zaštitu šuma i samu sebe zaposlila. Glavni finansijer Arsićeve je nevladina organizacija Trag, sa sedištem u Beogradu, poznata po svom delovanju od 1999. godine, kada je naša zemlja bila bombardovana. Veoma važno je da napadima koordinira g-đa Hafner Ademi. 

Zadatak Dragane Arsić je da svakodnevno iznosi neistine o aktivnostima i poslovanju JP Nacionalni park Fruška gora. Mali zadatak za nju, ali veliki za njene nalogodavce koji žele da naruše ugled ovog javnog preduzeća i njenog rukovodstva.

izvor i foto: Prismotra

One thought on “KO JE DRAGANA ARSIĆ? LAŽNI EKOLOG NAPADA FRUŠKU GORU

  • Mislio sam da Vi proveravate informacije pre iznošenja u javnost i ne skidate ih sa Facebooka. Pošto je sve ovo navedeno netačno verujem da ćete uskoro dobiti tužbu od Dragane Arsić. P.S. Pogledajte šta su o tome rekli i neki relevantni mediji, a ne botovsko pisanje na grupi, koje ste vi preneli i koja je zbog toga ekspresno ugašena.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *