KATEDRA BUGARISTIKE U BEOGRADU DOBILA ,,DIGITALNU UČIONICU”

Na Filolološkom fakultetu u Beogradu završen je projekat „Uvođenje savremenih obrazovnih metoda u izučavanju bugarskog jezika na Beogradskom univerzitetu“

Projekat je počeo 03. marta  i završen je u roku koji je bio predviđen, rekla je koordinator projekta i lektor bugarskog jezika na Beogradskom univerzitetu, Jasmina Jovanović.

Vrednost projekta je 21.000 evra. Tim parama je obebeđena savremena aparatura koja je neophodna našim studentima, kako bi što kvalitetnije izučavali bugarski jezik.

Takođe i kancelarija za nastavnike bugarskoj jezika i književnosti u zgradi Beogradskog univerziteta je renovirana, a mi smo se opremili novim kompjuterima i štampačima, kaže Jovanović i dodaje da je ovo jedno veliko olakšanje za praktično izučavanje jezika.

Iskoristila bih priliku i da se zahvalim ambasadoru R.Bugarkse u Beogradu Radku Vlajkovu, kao i sada već bivšem drugom sekretaru Kitipovu koji je započeo projekat, kao i njegovom nasledniku Milanovu, sa kojim smo uspesno ceo proces uspešno završili, rekla je Jovanović.

М.М

foto: A.Stanković

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons