ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

KARAVAN SREĆE FONDACIJE “NOVAK DJOKOVIĆ” POSETIO DIMITROVGRAD

Uoči predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika Fondacija “Novak Đoković” pripremila je vredne poklone za decu predškolskog uzrasta čije su porodice u stanju socijalne potrebe. Karavan sreće posetio je i Dimitrovgrad.

U 12 gradova u Srbiji biće podeljeno ukupno 277 paketića mališanima. Karavan sreće Fondacije “Novak Đoković”, na veliku radost dece, stigao je sinoć i u Dimitrovgrad. Ovog puta, zbog epidemiološke situacije, izostala je uobičajena balska atmosfera, ali i druženje na trgovima sa decom ima svoju draž i idilu, kaže nacionalna direktorka Fondacije, Maja Kremić.

Ova plemenita ideja okupila je sedamnaest društveno odgovornih kompanija, kažu u Fondaciji.
U vreme novogodišnjih i božićnih praznika Fondacija “Novak Đoković”, tradicionalno pomaže deci iz osetljivih društvenih grupa – u svratištima i dečijim bolnicama, pripadnicima romske nacionalne manjine, primaocima novčane socijalne pomoći.
Poseti Dimitrovgradu, gde su 23 mališana , uzrasta od tri do sedam godina, dobila bogate novogodišnje paketiće prisustvovala je i osnivač i globalni direktor Fondacije, Jelena Djoković.

B.L.

foto: Dejan Todorov

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *