ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

KARATISTI CARIBRODA USPEŠNI NA TURNIRU U KRALJEVU

Proteklog vikenda karatisti Caribroda su učestvovali na turniru „Svetosavski kup – Trofej Kraljeva i desetom memorijalu „Profesor Milan Tošev Toške“. Sa turnira su se vratili sa 5 medalja

U nedelju je  u Kraljevu održan karate turnir Svetosavski kup – Trofej Kraljeva 2023. i 10. Memorijal profesor Milan Tošev Toške. Na turniru je učesvovalo više od 260 takmičara iz 32 kluba. Tehnički organizatori turnira bili su Karate klubovi,,IPON“ Vrba – Kraljevo, „PADOBRANAC“ Vrnjačka Banja i ,,SA-TA-MI“ Kraljevo, pod okriljem Karate saveza uže Srbije i Karate federacije Srbije.

Za karate klub Caribrod nastupilo je petoro karatista koji su osvojili isto toliko medalja u disciplini kate pojedinačno; jednu zlatnu, jednu srebrnu i tri bronzane. O nastupu takmičara karate kluba Caribrod trener Goran Krstić.

U Karate klubu Caribrod smatraju da su ovakvi turniri dobri za proveru forme i utvrđivanje nedostataka. Prema kalendaru Karate federacije Srbije biće ih još, i biće dobra priprema za predstojeća prvenstvena i kup takmičenja regiona i države.

foto album: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=karateklubcaribrod&set=a.635788421686802

B.L.

foto i video: Dejan Todorov

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *