ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

KARATISTI “CARIBRODA” UČESTVOVALI NA PRVENSTVU SRBIJE

Na Prvenstvu Srbije u karateu za kadete i juniore koje je održano u Čačku proteklog vikenda, učestvovali su karatisti iz sva tri regiona Karate federacije Srbije – Karate saveza uže Srbije, Karate saveza Vojvodine i Beogradskog karate saveza. Na početku turnira sve prisutne takmičare, sudije, zvanična lica i publiku pozdravio je prvi čovek Karate federacije Srbije Slavoljub Piper, koji je takmičarima poželeo uspeh, fer i sportsku borbu.

Svi takmičari koji su predstavljali karate klub Caribrod na regionalnom, ostvarili su plasman za državno prvenstvo : Angel Ivanov, Marko Iliev i Ivan Denčev u kategoriji juniora kate ekipno, Kristina Gocev, Marko Iliev i Angel Ivanov u kategoriji juniora pojedinačno i Mateja Andonov u kategoriji kadeta pojedinačno.

Kata tim Ivanov, Iliev i Denčev je na Prvenstvu Srbije izgubio u susretu za finale i tako je treće mesto i bronzano odličje ravnopravno podelio sa kolegama iz Niškog Elid-a.

Drugu bronzanu medalju za Karate klub Caribrod, osvojio je Mateja Andonov kod kadeta klasa C. On je još jednom dokazao da se uz upornost i naporan rad mogu postizati veliki rezultati iako je u klubu jedan od najmlađih po takmičarskom stažu.

U kategoriji juniora pojedinačno u žestokoj konkurenciji svi naši predstavnici su poraženi u eliminacijama. Kristina Gocev je u apsolutnoj kategoriji juniorki učestvovala sa još 23 karatistkinje, među kojima i državnih prvakinja i kandidatkinja za reprezentaciju. Ništa bolju situaciju nisu imali ni Angel Ivanov i Marko Iliev u apsolutnoj kategoriji juniora. U njihovoj grupi nastupila su dvadeset dva najbolja takmičara sa regionalnih prvenstava iz sva tri regiona.

Trener karate kluba Caribrod Goran Krstić je bio pun utisaka sa nastupa u Čačku.

Za karatiste Caribroda nema predaha. Narednog vikenda ih očekuje Kup regiona za poletarce, pionire i nade. To je kvalifikacioni turnir za Kup Srbije koji će se održati do kraja godine.

foto album: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.790645522867757&type=3

A.K.

foto i video: Dejan Todorov

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *