Drugi pišu

JOVANOV: SLIKA ĐILASOVE SRBIJE JE KRVAVA GLAVA NARODNOG POSLANIKA MARJANA RISTIČEVIĆA

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST / 08.05.2020.

Milenko Jovanov

potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke

Po naredbi Dragana Đilasa, fašistička banda predvođena Boškom Obradovićem nije samo napravila novi u nizu incidenata. Radi se, zapravo, o potpuno bolesnoj ideji da se u Srbiji izazove građanski rat, nakon koga bi se nekako dočepali vlasti, jer demokratskim i mirnim sredstvima ne mogu.

U tom kontekstu i sa tim ciljem, već nekoliko dana unazad ne nastupaju samo njegova fašistička pseta, već i svi Đilasovi plaćenici i mediji koji su pod njegovom kontrolom. Samo su im uloge različite. Njegovi plaćenici i mediji danima horski govore o tome da je Srbija na ivici građanskog rata, čime pripremaju javnost za ono što smeraju da urade, istovremeno upirući prstom u vlast, iako sve incidente, fizičke i verbalne napade, prave samo oni. Sa druge strane, fašističke horde imaju zadatak da izazovu požar koji će zapaliti Srbiju.

Samo potpuno poremećenoj osobi, operisanoj od svake odgovornosti prema sopstvenoj državi i životima građana, može da padne na pamet da radi sve ovo. Samo ozbiljno poremećen čovek može i da pomisli da ponovo Srbi ubijaju Srbe, samo zbog njegove nezajažljive želje da se dočepa vlasti. Na žalost, takvi su danas pokazali da ih ima.

Slika Đilasove Srbije je krvava glava narodnog poslanika Marjana Rističevića, koga na njegovom radnom mestu linčuju Đilasovi fašistički psi. Ko kaže da svoje pse već sutra neće pujdati da upadaju ljudima u kuće?

Zato, ta slika Đilasove Srbije, ne može i ne sme postati i slika Srbije. Dužni smo da se ovome narastajućem zlu suprotstavimo i kao društvo i kao pojedinci, istovremeno vodeći računa da na ne učinimo ništa što bi išlo u prilog ostvarenja njihovog suludog plana.

Služba za informisanje

Srpska napredna stranka

izvor: sns.org.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *