Drugi pišu

“JELISAVETA VASILIĆ LIČNOST DANA ZBOG TOGA ŠTO CRTA METU NA ČELO BRATU PREDSEDNIKA VUČIĆA?” OGLASILA SE NINA MITIĆ POVODOM PLAĆENIH MEDIJA

Članica Izvršnog odbora Srpske napredne stranke podsetila i zapitala se na svom Tviter nalogu da li samo oni koji sami lažu i kriju, štete i podržavaju one koji isto rade?

Povodom brutalnih napada na predsednika Srbije, ali i njegove porodice, u ovom slučaju na brata predsednika Vučića, Andreja Vučića dnevnih novina Danas i njihovog komentara da je Jelisaveta Vasilić ličnost dana uprkos tome što iznova i iznova govori i kuje laži protiv predsednika i sve one koji u njegovu politiku veruju, oglasila se i članica Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Nina Mitić.

Ona je podsetila i zapitala se na svom Tviter nalogu da li samo oni koji sami lažu i kriju, štete i podržavaju one koji isto rade?

Pitam urednike Danasoida, kada objave da je Jelisaveta Vasilić ličnost dana, da ujedno odgovore po kojoj osnovi?! Da li po tome što crta metu na čelo bratu predsednika @avucic?! Ili pak po tome što odbija da odgovori o članovima svoje porodice i njihovim korumptivnim radnjama?! pic.twitter.com/wHV1epPfZx

— Nina Mitić (@mitic_n) October 1, 2020

Nina Mitić članica Izvršnog odbora Srpske napredne stranke je na Tviteru napisala:

– Pitam urednike Danasoida, kada objave da je Jelisaveta Vasilić ličnost dana, da ujedno odgovore po kojoj osnovi?! Da li po tome što crta metu na čelo bratu predsednika Aleksandra Vučića?! Ili pak po tome što odbija da odgovori o članovima svoje porodice i njihovim korumptivnim radnjama?!

Foto: Srbija Danas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *