ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

JAVNI OGLAS O JAVNOM NADMETANjU ZA OTUĐENjE NEIZGRAĐENOG GRAĐEVINSKOG ZEMLjIŠTA U SVOJINI OPŠTINE DIMITROVGRAD

Na osnovu rešenja Opštinskog veća Opštine Dimitrovgrad, Komisija za sprovođenje postupka raspolaganja građevinskim zemljištemobjavljuje
JAVNI OGLAS O JAVNOM NADMETANjU
za otuđenje neizgrađenog građevinskog zemljišta u svojini Opštine Dimitrovgrad

Opština Dimitrovgrad otuđuje uz nadoknadu neizgrađeno zemljište:

  • katastraska parcela 1784, potes Selo, po vrsti: zemljište u građevinskom području, površine 267m2, upisano u list nepokretnosti br. 424 KO Smilovci.

Zemljište se otuđuje na postojećem nivou komunalne opremljenosti. Kupac je dužan da, u slučaju potrebe, sam obezbedi priključak na infrastrukturne vodove u skladu sa uslovima propisanim od strane nadležnih javnih preduzeća. Zemljište iz oglasa daje se u viđenom stanju i kupac se ne može pozivati na njegove fizičke nedostatke.
Ukoliko se na parceli nalaze vodovodne i kanalizacione cevi i druga instalacija koju treba izmestiti, troškove izmeštanja snosiće kupac.
Uvid u važeći plan i predviđene urbanističko-tehničke uslove izgradnje može se izvršiti u Opštinskoj upavi Opštine Dimitrovgrad – Odeljenju za urbanizam, ul. Balkanska br. 2, radnim danima u periodu od 10 – 14 č.
Početna cena iznosi 95,00 dinara po m2, ukupan iznos početne cene za zemljište površine 267m2 iznosi 25.365,00 dinara. U cenu nisu uključene poreske obaveze kupca.
Pravo učešća u postupku javnog nadmetanja imaju fizička i pravna lica koja su upisana u odgovarajući registar, imaju aktivni status i podnesu blagovremenu i potpunu prijavu za javno nadmetanje.
Prijave za učešće u javnom nadmetanju podnose se do 21.05.2021. do 15 časova, na pisarnici Opštine Dimitrovgrad, ul. Balkanska br. 2, sa naznakom „za Komisiju za sprovođenje postupka raspolaganja građevinskim zemljištem“.
Javno nadmetanje biće održano u sali SO Dimitrovgrad, 24. maja 2021. godine sa početkom u 10 časova. Javni oglas objavljen je oglasnoj tabli i na sajtu opštine.

foto: arhiva RT Caribrod

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *