ВЕСТИ

JAVNA RASPRAVA O NACRTU BUDŽETA OPŠTINE ZA 2022. GODINU

Opštinsko veće Opštine Dimitrovgrad poziva građane i stručnu javnost da se upoznaju sa tekstovima nacrta odluka u postupku pripreme budžeta opštine Dimitrovgrad i utvrđivanju stopa izvornih prihoda opštine Dimitrovgrad, i da daju predloge, primedbe i sugestije. Javna rasprava se sprovodi o nacrtima Odluka o budžetu opštine Dimitrovgrad za 2022. godinu, visini naknada za usluge koje vrši Opštinska uprava, naknadama za korišćenje javnih površina i lokalnim komunalnim taksama.

Javna rasprava biće sprovedena u periodu od 29. novembra do 13. decembra. Organ nadležan za davanje informacija je Odeljenje za finansijske poslove, osobe za kontakt su Ljiljana Petrov (tel. 010/361-108) i Saša Delčev (tel. 010/360-834).

Otvorena sednica predstavnika nadležnih organa opštine sa zainteresovanim građanima i predstavnicima udruženja, biće održana 13. decembra od 09:00 sati, u sali Skupštine opštine Dimitrovgrad.

Primedbe i predlozi dostavljaju se Opštinskom veću opštine Dimitrovgrad putem elektronske pošte, na adresu opstinskovece@dimitrovgrad.rs ili preko Uslužnog centra Opštinske uprave opštine Dimitrovgrad, do 10. decembra.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *