IZVESNO JE DA ĆE VLADINA KANCELARIJA ZA UPRAVLJANJE JAVNIM ULAGANJIMA FINANSIRATI JOŠ NEKOLIKO PROJEKATA U OPŠTINI DIMITROVGRAD

          Pored kompletne rekonstrukcije zgrade osnovne škole, koja je urađena do pola i trebalo bi da bude završena do Nove godine, izvesno je da će vladina Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima finansirati još nekoliko projekata u opštini Dimitrovgrad.

Do kraja godine trebalo bi da počnu radovi na kompletnoj rekonstrukciji staračkog doma, a očekuje se da do proleća bude završena i rekonstrukcija mosta u Pasterovoj ulici pored bivše Gumare. Stiglo je i odobrenje za projekat Zaštite izvorišta Ivkove vodenice regulacijom toka reke Nišave, koji će takođe biti realizovan do proleća, što će stvoriti uslove za pokretanje još nekoliko projekata vezanih za vodosnabdevanje sa krajnjim ciljem izgradnje još dva bunara, čime će biti rešen problem vodosnabdevanja u letnjem periodu. Vlada je odobrila još dva projekta- kompletnu rekonstrukciju gimnazije i stacionara, za koje predstoji izrada tehničke dokumentacije i početak radova sredinom naredne godine.

Vlada Republike Srbije i Kancelarija su maksimalno pomogle opštinu Dimitrovgrad, a  kabinet predsednika opštine učinio je sve da se ti projekti realizuju, izjavio je pomoćnik predsednika opštine Boban Petrov.

 

 

A.T.A.

foto i video: RT Caribrod

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons