HUMANITARNI TURNIR „100 BASKETAŠA CARIBRODA ZA …“ 14. JULA U DIMITROVGRADU

U Sportskom centru „Park“ 14. jula biće održan humanitarni pozivni turnir „100 basketaša Caribroda za…“. Sredstva prikupljena sa ovog sportskog događaja biće namenjena za pomoć u lečenju Milice Vasov i Miljane Nikolov, učenicа sedmog razreda Osnovne škole „Hristo Botev”. Turnir će biti održan na košarkaškom igralištu u Sportskom centru Park. Kotizacija po igraču je 500 dinara, a akcija se sprovodi u saradnji sa fondacijom „Zamisli život“. Detaljnije Ivan Simov, jedan od inicijatora i učesnika ove manifestacije.

 

One thought on “HUMANITARNI TURNIR „100 BASKETAŠA CARIBRODA ZA …“ 14. JULA U DIMITROVGRADU

 • 08/07/2018 at 19:02
  Permalink

  Ovim putem zelimo da se unapred zahvalimo organizatoru humanitarnog turnira ,,100 basketasa Caribroda za…“, kao i fondaciji ,,Zamisli zivot“za preko potrebnu pomoc koja ce biti donirana u lecenju nase dece odopake bolesti.VELIKO HVALA svim humanim ljudima koji su uzeli ucesce u ovakvoj akciji.Ovom prilikom bih zeleli da sezahvalimo i ucesnicima prethodno organizovanih akcija pocev od prikupljenih sredstva samog komsiluka,preko donacije novcanih sredstava najmladjih predskolske ustanove ,,8 Septembar“,osnovne skole ,,Hristo Botev“,patronazne sluzbe i akcije ,,DA NAS BUDE VISE“ ,Socijalnoj zastiti opstine Dimitrovgrad,kao i Vasem i nasem mediju RTCaribrodkoji je medijski doprineo da se humani ljudi jos vise ukljuce u akciji borbe obolele dece protiv raka.U nadi da ce nasa Milica Vasov biti uspesno izlecena i pobediti rak jos jednom se zahvaljuje porodica i njeni roditelji ,mozda smo se prethodnim akcijama sa zakasnjenjem zahvalili ali razumite da smo vecinom vremena provodili po bolnicama i brigom oko naseg deteta .
  p.s.
  Sutra 09.07. idemo u Beograd na hemioterapiju al se nadamo da cemo 14.07 biti u S. C. ,,Park“ da prisustvujemo humanitarnoj akciji

  S postovanjem porodica Vasov

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons