DOGAĐAJ LETA NA KULTURNOJ SCENI DIMITROVGRADA NESUMNJIVO ĆE BITI PREDSTOJEĆI KONCERT GRUPE VAN GOGH, KOJI JE ZAKAZAN ZA 26. JUL

Frontmen grupe Zvonimir Đukić Đule u emisiji Od pola 10 na Radio Caribrodu pozvao je dimitrovgradjane da dođu na koncert i obećao dosta pozitivne energije i dubokuh emocija.

Beogradska grupa Van Gogh već duže od tri decenije oslikava muzičku scenu na sebi svojstven način. Frontmen grupe Zvonimir Đukić Đule gostujući u emisiji Od pola 10 nam je otkrio kako uspevaju da neguju i čuvaju rokenrol u zemlji i kojoj ga je sve manje.

 Za 33 godine postojanja benda promenilo se dosta toga. Đule kaže da su se promenili pre svega kao ljudi, ali su ostali dostojanstveni i nisu poklekli pred kompromisima, niti dozvolili da ih potkupi neukus- menjali su se od albuma do albuma.

Van Gogh 26. jula gostuje po prvi put u Dimitrovgradu u okviru Caribrodskog sportskog leta.

Posebno zadovoljstvo za bend je što na koncerte dolazi i mlada publika.

Ljubitelji rok muzike sa velikim nestrpljenjem očekuju predstojeći koncert u Dimitrovgradu.  To će nesumnjivo biti pravi rok hepening kako za generacije koje su odrastale i živele uz muziku Van Gogha, tako i za one mlađe:

Koncert će biti održan na terenu za mali fudbal u Sportskom centru Park. Ulaznice po ceni od 200 dinara već su u prodaji.

A.T.A.

foto: STC Caribrod

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons