ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

DIMITROVGRADSKI MUZIČARI OPET BRILJIRALI!

Stigli su rezultati sa 29. Republičkog onlajn takmičenja iz solfeđa i teorije muzike gde su učenici Osnovne muzičke škole “Dr Dragutin Gostuški” ostvarili fantastičan rezultat. Učenik Stefan Kocić, iz izdvojenog odeljenja u Dimitrovgradu osvojio je 1. nagradu iz teorije muzike.

Bez obzira na brojne teškoće, koje nam je donela pandemija korona virusa, mladi muzičar iz Dimitrovgrada nas je ponovo obradovao nagradom i pokazao da u tome ne može ništa da ga poremeti i da se marljiv rad uvek isplati. Na republičkom online takmičenju iz solfeđa i teorije muzike, Stefan Kocić, učenik trećeg razreda muzičke škole, čiji je mentor Vladica Ignjatović, u veoma jakoj konkurenciji iz cele zemlje, osvojio je 1. mesto iz teorije muzike.

Prošle nedelje je održan 3. Memorijal „Kosta Manojlović“ u Smederevskoj Palanci, gde je u kategoriji klavir, u klasi nastavnice Miljane Antanasijević, Stefan osvojio drugu nagradu, dok je Nemanja Ilijev iz Dimitrovgrada, takođe učenik trećeg razreda muzičke škole, bio treći.  

Verujemo da će dimitrovgradski muzičari ubuduće ostvarivati još odličnih rezultata, jer su oni očekivani, s obzirom da vredno rade. Čestitamo učenicima i nastavnicima Muzičke škole “Dr Dragutin Gostuški” na postignutim izvanrednim rezultatima i želimo još puno uspeha u daljem radu.

A.K.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *