DIMITROV NAJOŠTRIJE OSUDIO PRETNJE PREDSEDNIKU VUČIĆU: ZLOUPOTREBA DEMOKRATIJE!

Predsednik Opštine Dimitrovgrad Vladica Dimitrov najoštrije je osudio stravične pretnje, koje su upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a koje je uputila osoba koja je uhapšena u efikasnoj akciji BIA i Tužilaštva za visokotehnološki kriminal iz Beograda. Pomenuta osoba je poreklom iz Paraćina, ali je uhapšena u Pirotu.

-Najoštrije osudjujem ovakvo ponašanje pojedinaca i pretnje upućene predsedniku države, gospodinu Aleksandru Vučiću. Društvene mreže mogu i trebaju biti poligon za razmenu mišljenja, mesto gde se mogu videti i drugačiji stavovi, ja sam učestvujem u raznim debatama gde sučeljavam svoje stavove sa neistomišljenicima, ali je nedopustivo da se nekontrolisanim pretnjama, govorom mržnje i pozivima na ubistvo zloupotrebljava sloboda govora. Moram da pohvalim državne organe, koji su brzo i adekvatno reagovali, jer je bezbednost svih građana Srbije, samim tim i njenog predsednika, na prvom mestu, a ovakve pojave su kancer društva, koji treba saseći u korenu – istakao je predsednik opštine Dimitrovgrad Vladica Dimitrov.

One thought on “DIMITROV NAJOŠTRIJE OSUDIO PRETNJE PREDSEDNIKU VUČIĆU: ZLOUPOTREBA DEMOKRATIJE!

  • 19/11/2020 at 16:22
    Permalink

    Kancer društva treba odstraniti za dobrobit svih nas koji sve vreme nemo posmatramo ovaj cirkus zvani drzava i lutkarsko pozorište u epizodi secikese.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons