Drugi pišu

“ĐILAS I NJEGOVA POSLUŠNICA NEMAJU NIKAKVU STRATEGIJU” MITIĆ: LICEMERNO ZAHTEVAJU DA SE U SRBIJI SVE ZAUSTAVI

Mitićeva podseća da su upravo Đilas i “njegovi satrapi za vreme vanrednog stanja tražili popuštanje mera”

Članica izvršnog odbora Srpske napredne stranke Nina Mitić ocenila je zahteve Đilasa i Tepićeve da u Srbiji sve stane.

Tajkun Dragan Đilas i njegova poslušnica Marinika Tepić još jednom su pokazali da nemaju nikakvu ideju ni strategiju, već da se u svom političkom delovanju rukovode samo jednim principom – uvek i samo protiv države i Vučića -ocenila je članica izvršnog odbora Srpske napredne stranke Nina Mitić.

Mitićeva podseća da su upravo Đilas i “njegovi satrapi za vreme vanrednog stanja tražili popuštanje mera, huškajući narod protiv policijskog časa i nazivajući mere protiv širenja Covida 19 diktatorskim, dok sada licemerno zahtevaju da se u Srbiji sve zaustavi i glume brigu za zdravlje stanovništva”.

Čekajte, zar #Đilas i njegova perjanica Marinika #Tepic nisu zdušno bili protiv mera koje je donosila Vlada R.Srbije, a u vezi sa kovidom?! Čemu sada zahtevi da se sve zaustavi?! Zar toliko ne mogu da podnesu ekonomski napredak koji #Srbija ostvaruje zahvaljujući @avucic?! pic.twitter.com/ZR0U2H8dnq

— Nina Mitić (@mitic_n) November 6, 2020

– Lako je Đilasu da traži da fabrike stanu, kaže Mitićeva i naglašava da on ima dovoljno ukradenih miliona od kojih može da živi, ali od čega će da žive građani Srbije, njega ne zanima. Đilasa zanima samo jeftina manipulacija građanima Srbije, koje uporno pokušava da obmane samo da bi se dokopao vlasti. Zaslepljen tom željom propušta da vidi čak i nedoslednost sopstvene politike, pa se u samo nekoliko meseci zalaže za dijametralno suprotne stvari – zaključila je članica Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Nina Mitić.

Foto: Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja

izvor: srbijadanas.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *