ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

DANICA VASILEV NASTUPILA NA KUPU SRBIJE U KARATEU

U organizaciji Karate federacije Srbije, u subotu je u Beočinu održan Kup Srbije za kadete, juniore i seniore. Karate klub Caribrod je na ovom takmičenju predstavljala Danica Vasilev, koja je nastupila u kategoriji juniorki.

Danica Vasilev nastupila je u izuzetno jakoj konkurenciji, među 20 najboljih u juniorskoj konkurenciji iz cele Srbije. Prema rečima trenera Marka Todorova, najjače državno takmičenje je bilo prvo takvog ranga za Danicu Vasilev i samo njeno učešće predstavlja veliki uspeh. U tom rangu takmičenja izvode se jako ozbiljne, majstorske kate, koje su jako zahtevne i traže dobru fizičku, ali i psihičku pripremljenost, kaže Todorov. 

Pripreme za državni kup počele su odmah posle Kupa regiona centralne Srbije, a u periodu između ova dva takmičenja Danica je puno napredovala.

Todorov je izrazio i zadovoljstvo time što se posle samo par godina takmičenja u okviru Karate saveza Srbije, pokazalo da se u karate klubu Caribrod radi ozbiljno i kvalitetno.

Kako vreme prolazi, sve više takmičara ostvaruje učešće i dobre rezultate na velikim takmičenjima, tako da nema sumnje da je pred članovima Karate kluba Caribrod sjajna budućnost, smatra trener Marko Todorov. 

N.S.

foto: arhiva RTC

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *