CONEVIĆ: „OD PONEDELJKA POČINJE ASFALTIRANJE DEONICE DRŽAVNOG PUTA OD DONJEG KRIVODOLA DO KAMENICE.“

Kako saznajemo od pomoćnika predsednika opštine Dimitrovgrad, Žana Conevića, od ponedeljka 21-og juna biće asfaltiran državni put put II-A reda br. 221 na deonici od Boljevske Bare do Kameničkog mosta. Radi se o delu puta kroz Gornji Visok, koji povezuje Dimitrovgrad i Pirot po obroncima Stare planine. Na deonici kroz dimitrovgradsku opštinu u dužini od 2.851-og metra biće postavljen prvi, bitumizirani noseći sloj asfalta. U zavisnosti od vremenskih uslova, očekuje se da će radovi na postavljanju prvog sloja biti završeni do kraja radne nedelje.

Zbog asfaltiranja, saobraćaj na navedenoj deonici biće potpuno obustavljen od ponedeljka do završetka radova u vremenu od 8 do 16 časova. Investitor na projektu je preduzeće Koridori Srbije, a asfalterske radove obavljaće Drumovi A&D iz Pirota.

Nakon završetka ovih radova, prvi sloj asfalta biće postavljen i ka Slavinji u pirotskoj opštini, a zatim će biti postavljen i završni, habajući sloj asfalta na celoj deonici, nakon čega će Dimitrovgrad i Pirot biti kompletno povezani asfaltnim putem preko Visoka.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.