ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

ČETIRI KANDIDATKINJE IZABRANE ZA UČEŠĆE U PROGRAMU „U RITMU EVROPE”

U okviru najvećeg dečijeg muzičkog takmičenja “U ritmu Evrope”, danas je u Centru za kulturu održana audicija za talentovanu decu koja pevaju i plešu. Za učešće u najvećem dečijem muzičkom takmičenju odabrane su četiri kandidatkinje, koje su i prošle godine učestvovale u manifestaciji.

Ukupno četiri devojčice iz Dimitrovgrada će po drugi put imati priliku da pokažu svoj talenat za ples i pevanje. „U ovom programu se takmiče deca iz nekoliko srpskih gradova, a dimitrovgrađanke su ostavile više nego dobar utisak,” ističe direktor programa, Igor Karadarević. 

Marija Georgijev, za koju se slobodno može reći da je „kapiten prošlogodišnje ekipe”, ne samo da dobro peva, već zrači pozitivnom energijom, što je i ovoga puta kvalifikovalo za učešće u takmičenju.

Svesna svojih kvaliteta, ali i kvaliteta svojih drugarica, Marija želi isto što i prošle godine, da Dimitrovgrad bude domaćin.

Direktor programa smatra da dimitrovgrađani imaju čime da se ponose i da moraju biti podrška ovim upornim devojkama. U ovom muzičkom takmičenju, nije dovoljno da deca samo prođu audiciju, već će svoj vrhunski talenat za pevanje i ples usavršavati i tokom priprema.

Ako odabrane devojčice budu disciplinovane i ažurne što se proba tiče, Dimitrovgrad će i ove godine imati predstavnike na muzičkoj manifestaciji „Ritam Evrope“. Trenutno produkcija obilazi gradove u Srbiji i bira učesnike takmičenja za ovu godinu, a onda slede višemesečne pripreme, sa trenerima glasa i umetničkim direktorima scenskog performansa programa, kako bi se vrhunski talenat dece za pevanje i ples pripremio za glamuroznu scenu. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *