BICIKLISTIČKI KARAVAN OD SOLUNA DO BEČA 06.09. PROLAZI KROZ DIMITROVGRAD

U četvrtak, 6. septembra kroz Dimitrovgrad prolazi karavan biciklista koji idu od Soluna kroz našu zemlju, do Beča (istovremeno i sa drugim karavanom koji iz Holandije dolazi do Beča). Karavanom se obeležava početak Evropske nedelje sporta, koja počinje 23.9.

Cilj karavana je promovisanje aktivnog i sportskog života, jačanje svesti o značaju vožnje bicikla. Poseban akcenat u ovoj akciji se daje i na inkluziju migranata kojima se promoviše značaj fizičkih aktivnosti i zdravog života, tako da je poželjno i učešće organizacija koje se bave problemom migranata u našoj zemlji. „Donacijom“ kilometara na biciklima možete osvojiti nagrade (http://nowwebike.nowwemove.com/contribute/) .

Lokalni partner za Srbiju je Udruženje ljubitelja biciklizma Jugo cikling kampanja, a opština Dimitrovgrad i STC pružaju punu podršku ovoj akciji.

Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju dočeku karavana u centru grada, kao i zainteresovane ljubitelje biciklizma koji bi da se provozaju sa učesnicima karavana kroz naš grad.

O tačnom vremenu dolaska karavana u Dimitrovgrad naknadno ćemo vas obavestiti.… Vaš STC …

M.N.

foto: STC Carirbod, nowwebike.nowwemove.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons