AUTO MOTO FEST NIŠ 2017

       Ovo je osmi put da se početkom oktobra u niškoj Hali “Čair” održava jedna od najvećih privredno-turističkih manifestacija južno od Beograda, Auto Moto Fest Niš 2017.

Tih dana u Niš dođe i preko dvadeset hiljada ljudi iz čitavog regiona koji svake godine imaju priliku da vide evropske i srpske premijere najprodavanijih brendova automobila.

“Pažnju će svakako izazvati srpske premijere pre svih atraktivni terenac Mazda CX4, zatim Fiat 500L restilizovan, ToyotaC-HR, Citroen C3, Peugeot 308, Renault Captur restilizovan, Škoda Rapid, Ford Fiesta, Nissan Qashai i najprodavaniji dvosed u svetu Mazda MX4. Još uvek čekamo najavu evropskih premijera koje će biti poznate  tek dve nedelje pred održavanje samog sajma”, rekao je Saša Đorđević, menadžer niškog Auto Moto Festa 2017.

Premijum brendovi Mercedes, Audi i BMW ipak će izostati sa ovogodišnjeg sajma, jer njihova predstavništva u Beogradu i Nišu “procenjuju” da niški sajam nije dovoljno interesantan za njih zbog slabe platežne moći na jugu Srbije. Uz to zaboravljajući na podatak da se svake godine na niškom sajmu već prvog dana prodaju najskuplji modeli automobila koji imaju vrtoglave cene.

AUTO MOTO FEST Niš 2017.  održava se od 6. do 8. oktobra.

 “Ovo je osmi sajam automobila koji se održava u Nišu i ja moram da pozdravim veliki trud koji čine organizatori sajma da se tradicija održi i pored problema koji su neminovni godinama unazad”, rekao je Mihajlo Zdravković, gradski većnik resorno zadužen za privredu.

City Markiting Centar koji je organizator Auto Moto Festa 2017, nada se učešću velikih kompanija kao što su Leoni i Džonson elektrik koji su prirodno potrebni na sajmu.

Ove godine novo u ponudi su novi zanimljivi dvotočkaši na struju koji će prvi put biti izloženi u Nišu.

Osim putničkog na niškom sajmu biće ponuđen i bogat teretni program, uz prateću opremu. Neće izostati velika ponuda guma, osiguravajuća društva imaće svoje štandove.  Oldtajmeri imaće svoje mesto, jer upravo njihova izložba izazove veliko interesovanje posetilaca.

Brendovi automobila na niškom Auto Moto Festu ove godine su: Ford, KIA motors, Fiat, Toyota, Citroen, Great Wall, Audi, Škoda, Renault, Dacia, Nissan, Mazda, Yamaha, Motogrini, Jepp, Peugeot, Hyundai kao i brojni auto centri i servisi.

Sajt NiSajam.rs pretiće sva dešavanja i program koji će biti organizovani u ovkiru ove trodnevne manifestacije.

Organizator Auto Moto Festa je City Marketing Centar, pokrovitelj Grad Niš i TON.

 

M.N.

izvor i foto: Sajam automobila u Nišu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.