ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

APSOLUTNA PODRŠKA ALEKSANDRU VUČIĆU

Milan Jovanović, poverenik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Pirot, Vladica Dimitrov, predsednik OO SNS Dimitrovgrad, Goran Miljković, predsednik OO SNS Bela Palanka, Slađana Nikolić, poverenica OO SNS Babušnica, Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota, Dragana Tončić, načelnica Pirotskog upravnog okruga, kao i svi članovi Opštinskih odbora Srpske napredne stranke u Pirotskom okrugu, pružaju apsolutnu i neizmernu podršku Aleksandru Vučiću, predsedniku Republike Srbije, u njegovoj borbi da osigura budućnost svih građana Republike Srbije i generacija koje dolaze i najoštrije osuđuju napade pojedinih opozicionih lidera i njihove pozive na vojni puč, državni udar i hapšenje predsednika Srbije.

Sadašnja opozicija je u svakom pogledu degradirala i devastirala Srbiju, kako ekonomski, tako i politički. Neumesno je da takvi ljudi govore o Kosovu i Metohiji, kada su baš oni pogoršali pregovore i predali Kosovo i Metohiju neodgovornom politikom koju su vodili, a sada imaju obraza da govore o tome.

Dosledna borba predsednika Vučića za uspostavljanje stabilnosti, prosperiteta, razvoja i blagostanja naše države uliva poverenje građanima da će imati pristojan život i sigurnu budućnost u Srbiji. U proteklim godinama učinjeno je mnogo na ekonomskom planu. Politička stabilnost, koju su Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka uspostavili, privukla je mnoge strane investitore. Otvoreno je mnogo novih radnih mesta, kao i  mnogo radnih mesta u velikim sistemima koja su bila pred gašenjem uspeli smo da sačuvamo.

Srpska napredna stranka, kao državotvorna organizacija, čvrsto stoji uz svog predsednika u težnji da politički renome koji smo zadobili u svetu iskoristimo u cilju trajnog rešavanja pitanja Kosova i Metohije u interesu svih građana Republike Srbije.

Rešavanje pitanja Kosova i Metohije je politički najsloženiji zadatak sa kojim se moderna srpska država susrela. Aleksandar Vučić, kao odgovoran državnik, ne želi da rešavanje ovog pitanja ostavi u amanet narednim generacijama, već hoće da, nalaženjem najboljeg mogućeg rešenja koje je u interesu svih građana Srbije, osigura trajni mir i prosperitet kako našoj, tako i generacijama potomaka koje dolaze. Takva politika, odgovorna prema prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, uživa punu podršku svih članova Srpske napredne stranke i svih dobronamernih građana Srbije.

 

foto: arhiva RT Caribrod

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *