ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

APEL ZA NOVČANU POMOĆ ZA OPERACIJU MILOŠA STRATIJEVA

Pre nekoliko dana Fondacija „Zamisli Život“ uputila je apel ljudima dobre volje, koji imaju mogućnosti, da novčano pomognu operaciju trogodišnjeg Miloša Stratijeva iz Dimitrovgrada, koji je rođen sa cerebralnom paralizom.

Porodica Stratijev već dosta dugo traži način da pomogne Milošu, a za hiruršku bolnicu u Ćupriji Miloševa majka, Irena Stratijev saznala je iz razgovora sa medicinskim osobljem širom Srbije, ali i sa ljudima, koji imaju slične probleme u svojoj porodici. U ovoj bolnici operacije izvode stručnjaci iz Rusije.

Posle pregleda obavljenog početkom juna Milošu je operacija zakazana za oktobar. Prvom operacijom bi se smanjile kontrakture zglobova i povećale amplitude pokreta, što je za početak sasvim dovoljno kaže Irena. Problem je što porodica nema dovoljno novca za operaciju.

Novčana sredstva koja su potrebna za operaciju trogodišnjeg Miloša Stratijeva iznose 370 hiljada dinara. Svako ko je u mogućnosti i želi da pomogne ovoj porodici, donaciju može uplatiti na žiro-račun Fondacije 180-7061210044938-33 sa naznakom “Za Miloša”.

foto: Miki Ilić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *