APEL JP KOMUNALAC

       Obaveštavaju se stanari ulica Vidlič dva, Graničar i prvog kraka ulice Hristo Botev, koji su sklopili ugovore sa Javnim Preduzećem Komunalac i preuzeli na korišćenje po dve tipske posude od po 120 litara za odlaganje komunalnog otpada, da su u obavezi da svake srede svoje kante sa komunalnim otpadom izvezu ispred svijih kuća, na ulicu, najkasnije do 7 i 30 časova, kada se vrši organizovani odvoz komunalnog otpada. Ukoliko tipske posude nisu na javnoj površini, radnici Komunalca ne snose nikakvu odgovornost što kante nisu ispražnjene.

Stanovnici kraka ulice Hristo Botev, zbog širine ulice i nemogućnosti ulazka vozila autosmećara, su u obavezi da svoje kante prevezu do kućnog broja 41. Takođe iz istog razloga, potrebno je da stanari  ulice Vidlič dva izvezu svoje kante za komunalni otpad do kućnog broja 11.

Nadležni iz Javnog Preduzeća Komunalac apeluju na građane da ne vređaju radnike i dozvole im da nesmetano obavljaju svoj posao, usuprotnom će biti primorani da ovakve slučajeve prijavljuju nadležnim državnim organima, radi sankcionisanja.

 

 

foto: RT Caribrod

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons