ВЕСТИИСТАКНУТОСЛД

16 MEDALJA ZA KARATISTE CARIBRODA NA POČETKU SEZONE U OKVIRU KFS

U subotu je u Beloj Palanci po šesti put održan karate turnir “Kimit kup” u organizaciji kluba Omladinac Kimit, i Karate federacije Srbije užeg regiona. Na turniru je nastupilo 10 klubova iz Srbije. Karate klub Caribrod predstavljalo je 15 takmičara i na samom početku takmičarske sezone, a po prvi put na turniru u okviru Karate federacije Srbije, postignuti su odlični rezultati. Karatisti Caribroda su u 16 nastupa osvojili isto toliko medalja – od čega 7 zlatnih, 4 srebrne i 5 bronzanih. U generalnom plasmanu Karate klub Caribrod osvojio je 3. mesto.
Zlatne medalje u svojim kategorijama osvojili su: Kata tim u sastavu – Sofija Rangelov, Vanja Gorčev i Natalija Zarkov; pojedinačno – Sofija Rangelov, Elena Kamenov, Andrija Stankov, Aleksandar Takov, Kristina Gocev i Marko Vacev.
Srebrna odličja poneli su: Vanja Gorčev, Teodora Stankov, Sandra Ilijev i Ivan Denčev.
Bronzane medalje osvojili su: Marko Pejčev, Natalija Zarkov, Marko Iliev, Lazar Rangelov i Vuk Stamenković. Malog Vuka Stamenkovića koji ima šest godina i prvi put nastupa za naš klub, organizator je nagradio peharom za najmlađeg učesnika turnira.
Karate klub Caribrod je i dobitnk pehara za osvojeno treće mesto ekipa u generalnom plasmanu.

foto: Dejan Todorov

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *