Сестре Георгијев у посети РТ Цариброд

Рукометашице Кристина, Тамара и Ања Георгијев посетиле су редакцију Радио телевизије Цариброд. Трио сестара, пореклом из Жељуше, њихове каријере ове године одводе на различите стране света, али су одмор провеле у завичају својих родитеља.
Пре две године Димитровград је био домаћин рукометног купа Србије за жене. Трофеј је припао екипи Јагодине, а међу најзаслужнијима за овај успех Поморавки биле су сестре Тамара на позицији бека и чувар мреже Кристина, тада још увек Георгијев, а сада Граовац.
За разлику од сестре, Тамара је у последње време била незамењив члан националног тима Србије, у чијем је дресу забележила 39 наступа. Иако су им се каријере до сада углавном поклапале, убојити бек и одбрамбени специјалац открила је да ће у наредној сезони она и сестра кренути свака својим путем.
Мезимац породице Георгијев је 12-годишња Ања, која је после бављења другим спортовима, ипак одлучила да крене стопама старијих сестара.
Ања је сада једина београдско-димитровградска рукометашица, која је још увек у породичном дому Георгијевих, док Тамара и Кристина граде каријеру у иностранству. Оне су први пут посетиле свој завичај после 2014-те и освајања купа, а надамо се да ће следећи пут бити гости наше медијске куће са репрезентативном медаљом око врата.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons