ПРИЈЕМ ЗА ВИШЕСТРУКЕ ДАВАОЦЕ КРВИ

               Поводом Међународног дана добровољног давалаштва крви, који је у целом свету обележен јуче, данас је председник општине Владица Димитров организовао пријем за вишеструке даваоце крви и представнике Црвеног крста Димитровграда. Председник општине Владица Димитров је захвалио представницима Црвеног крста, који истрајавају у свом послу у жељи да обезбеде драгоцену течност онима којима је потребна. Посебно је захвалио вишеструким даваоцима крви, који редовно учествују у акцијама добровољног давања крви и тим поводом им уручио захвалнице. Председник Црвеног крста Димитровград Никола Јорданов је искористио прилику и још једном свим даваоцима честитао међународни дан добровољних давалаца крви, истакавши да су од почетка године у Димитровграду организоване 4 акције, са укупно 110 давања крви.

                Један од вишеструких давалаца Бобан Пешаковић захвалио се на указаној пажњи и разумевању, које локална самоуправа има према хуманим људима, истакавши да ће наставити да учествује у акцијама добровољног давања крви.

              Деценијама уназад Димитровград је био познат по великом броју давалаца крви, и на младима остаје да ову репутацију очувају и унапређују, речено је на пријему.

Фото: Бојан Глигоров

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons