Почела са радом школа кик бокса

У петак је у фитнес сали хале у Спортском центру Парк почела са радом школа кик бокса при Установи за спорт и туризам Спортско туристички центар Цариброд. Будуће кикбоксере поздравио је тренер Никола Митов, студент Националне спортске академије у Софији, и сам активан такмичар. Првом тренингу, који је имао пре свега демонстративни карактер, поред десетак заинтересованих за кик-бокс Димитрвграђана, присуствовало је исто толико чланова клуба Ашихара Тигрови из Пирота, са својим тренером Гораном Манићем. Манић је представио свој клуб и ову релативно нову јапанску бориличку вештину, у којој клуб из Пирота постиже запажене успехе.
Манић је изразио наду да ће са братским клубом из Димитровграда наставити сарадњу, а Никола Митов истиче да ће до првог наступа његових будућих такмичара бити неопходно пролити литре зноја на тренинзима.
Тренинзи кик бокса у фитнес сали спортске хале одржаваће се понедељком средом и петком од 16 и 30, а полазници ће наставити са радом у наредних месец дана, након чега ће уследити једномесечна летња пауза.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.