ОТВОРЕНА KУПАЛИШНА СЕЗОНА НА ГРАДСKОМ БАЗЕНУ

               Данас је отворен Градски базен у Спортском центру Парк, а одмах по отварању стигли су и први купачи. Директор Установе за спорт и туризам Спортско туристички центар Цариброд Васил Андреев каже да спремно крећу у нову сезону и најављује бројне планиране активности, међу којима су обука непливача и аквааеробик. Термин рада базена и цене коришћења купалишног комплекса остају непромењене у односу на претходну годину, најављују из Установе за спорт и туризам Спортско туристички центар Цариброд.


               Цене су симболичне и исте су већ трећу годину, од самог отварања комплекса, каже Андреев. Дневна карта је 150, полудневна од 15 сати је 100 динара, месечна улазница стаје 2, а сезонска карта 4 хиљаде динара. Ученици уз ђачку књижицу и студенти уз индекс са овереним семестром имају попуст, док је за одличне ученике са просеком 5 00 улаз слободан. Могућност да бесплатно користе купалишни комплекс имају и ратни војни инвалиди и особе са инвалидитетом.
Из Установе за спорт гарантују за исправност воде коју редовно контролише Завод за јавно здравље Пирот. Радно време купалишног комплекса је од 10 до 19 сати сваког дана, до почетка нове школске године.

Фото: РТ Цариброд

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons