ДИМОВ ПРЕДСЕДНИК, ГЕРОВ ЗАМЕНИК ПРЕДСЕДНИКА СО, У 15:00 САТИ НОВА СЕДНИЦА СО

На данашњој, конститутивној седници СО, после усвајања извештаја ОИК, изабрана је верификациона комисија, која је потврдила мандате одборницима. Одборници су потом положили заклетву и потписали изјаве, након чега су одборници ДПБ-а напустили салу.
Затим је председавајући, Драган Манчев, прочитао оставке на одборничка места, које су, због неспојивости функција, поднели Јасминка Манчев и Васил Андрејев, обоје са листе Александар Вучић – Србија побеђује и позвао ОИК да додели мандате следећим двома кандидатима са те листе.
Након верификације мандата новоизабраним одборницима и полагања заклетве, приступило се избору председника скупштине. Тајним гласањем за председника Скупштине општине изабран је Ђорђе Димов доктор ветерине, са листе Александар Вучић – Србија побеђује. За његовог заменика, такође тајним гласањем, изабран је Зоран Геров, дипломирани економиста, са листе Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије. За 15:00 сати заказана је нова седница СО по хитном поступку, на којој се очекује избор председника и заменика председника општине и осталих органа.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.