ZAVRŠENO REDOVNO TESTIRANjE U TUNELIMA KROZ GRDELIČKU KLISURU

Koridori Srbije obaveštavaju javnost da su, nakon proteklih 6 meseci od puštanja u saobraćaj deonice kroz Grdeličku klisuru, izvršili redovan servis i testiranje svih oprema u tunelima „Predejane“ i „Manajle“, i da su svi bezbednosno-sigurnosni sistemi u potpunosti pouzdani i rade bez ikakavih nedostataka.

Koridori Srbije su u periodu od 7 do 9 decembra naizmenično zatvarali po jednu cev tunela „Predejane“, a u periodu od 14 do 16 decembra isto tako na tunelu „Manajle“, kako bi izvršili sve provere, testiranja i servise, koji su predviđeni ugovorom sa izvođačem radova.

Ovom prilikom se zahvaljujemo na razumevanju svim putnicima koji su u pomenutim periodima imali razumevanje za izvršenje naših ugovornih i zakonskih obaveza i nadamo se da će imati strpljenja i u maju naredne godine, kada bude vršen redovan godišnji servis u pomenutim tunelima.

Podsećanja radi, deonica kroz Grdeličku klisuru u dužini od 26,3km puštena u javni saobraćaj 18 maja ove godine, čime je kopletan južni krak Koridora 10 u potpunosti završen.

Koridori Srbije žele svim putnicima sigurnu i bezbednu vožnju!

Sektor za komunikacije i odnose s javnošću Koridora Srbije

foto: arhiva RT Caribrod

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons