„UZMI RAČUN I POBEDI 2020“

Vlada Srbije usvojila je na jučerašnjoj sednici zaključak kojim je određeno da svi punoletni građani od 15. oktobra mogu da šalju fiskalne račune i potvrde o plaćanju karticom (slipove), kako bi učestvovali u novom krugu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“. Kao i prethodna dva puta, nagradna igra organizuje se u cilju suzbijanja sive ekonomije.

Potrebno je spakovati u kovertu 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, pojedinačne vrednosti od najmanje 100 dinara, ne starijih od 1. septembra 2020. godine. Mogu se koristiti koverte bilo koje boje, veličine ili oblika. Prilikom adresiranja koverata, na prednjoj strani potrebno je napisati „Uzmi račun i pobedi 2020“, a na poleđini pošiljke obavezno je da se čitko upiše ime i prezime, adresa iz ličnog dokumenta i kontakt telefon. Slanje koverata je besplatno.

Detaljna pravila nagradne igre biće blagovremeno objavljena u sredstvima javnog informisanja i na sajtu uzmiracun.rs . Prvo izvlačenje očekuje se krajem novembra, a učesnike očekuju vredne nagrade– 60 automobila i 12 stanova u Beogradu. I ovoga puta biće organizovano takmičenje gradova i opština u broju poslatih računa, a najaktivnije lokalne zajednice podeliće ukupan fond od 180.000 evra za projekte od javnog značaja po izboru građana.

foto: arhiva RT Caribrod

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.