SAOPŠTENJE ZA JAVNOST GO SNS ŠABAC

Saopštenje za javnost

U kancelarijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke Šabac, održana je konferencija za novinare poverenika GrO i kandidata za gradonačelnika ispred liste „Aleksandar Vučić – Za našu decu.“ Aleksandra Pajića.

Pajić je na konferenciji istakao da politička borba ne može biti paravan za laži koje izgovara Nebojša Zelenović.

„Nakon što je na Đilasovim plaćenim medijima gostovao, Nebojša Zelenović je izjavio, kako je razlika u glasovima između liste „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ i njegove liste bila oko 800, što je apsolutna laž, razlika je bila više od 12.000 glasova“, naveo je Pajić i dodao da će kada se formira koalicija sa pokretom Zapadna Srbija broj glasova biti udvostručen u odnosu na listu sada već bivšeg gradonačelnika Šapca.

Takođe, Aleksandar Pajić se osvrnuo na biračko mesto Šipurske livade gde je postojalo kršenja pravila od strane Sanje Pavlović supruge Budimira Pavlovića, koja je zloupotrebila pravo predsednika te je šikanirala ostale članove biračkog odbora.

„Srpska napredna stranka na održanim ponovljenim izborima, kao i na prethodnim, nije imala niti jednog predsednika ni zamenika predsednika biračkog mesta, tako da je pretpostavljam to demokratija koju Nebojša Zelenović predstavlja“, jasan je Pajić.

Povodom najavljene žalbe Upravnom sudu od strane pomenutih, Pajić kaže da će Srpska napredna stranka kao i u prethodnim situacijama poštovati odluku.

Ističe se i da je apsolutno nezakonito to što je Zlatko Ranković predao delovodnu knjigu i pečat Milanu Vasiću, ali da je sigurno da će Skupština grada Šapca biti održana do kraja oktobra, kao i da će se konačno konstituisati vlast uprkos Zelenovićevim pokušajima opstrukcije.

„Ono što Nebojša Zelenović želi jeste da potpuno opstruiše rad grada Šapca, te mi ne smemo dozvoliti da budemo taoci njega i njegove bolesne ambicije“, kaže Pajić.

Za kraj, Aleksandar Pajić je podsetio Nebojšu Zelenovića kako je samo pre neki dan nazvao građane stokom, dok je njegov mentor Dušan Petrović „obučavao“ ljude da ne dozvole članovima biračkog odbora ispred Srpske napredne stranke da imaju uvid u tok izborne radnje.

„Dokazali smo da je kriminal u dvorištu Nebojše Zelenovića, a to su ustanovili i Državna revizorska institucija, kao i sud“, zaključio je kandidat za gradonačelnika ispred liste „Aleksandar Vučić – Za našu decu.“

GO SNS Šabac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.