ROK ZA PREDAJU IZBORNIH LISTA REPUBLIČKOJ IZBORNOJ KOMISIJI ISTIČE U PONOĆ, A DO JUTROS JE PREDATO 15, A PROGLAŠENO 13 LISTA ZA PARLAMENTARNE IZBORE KOJI SE ODRŽAVAJU 21. JUNA

Rok za predaju izbornih lista Republičkoj izbornoj komisiji ističe u ponoć, a do jutros je predato 15, a proglašeno 13 lista za parlamentarne izbore koji se održavaju 21. juna.

U ponoć ističe rok i za predaju izbornih lista za učešće na lokalnim izborima. U Dimitrovgradu je do sada potvrđeno šest lista.

Pod rednim brojem 1 je lista „Aleksandar Vučić – Za našu decu”, redni broj 2 – „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije (SPS)“, broj 3 – „Demokratska partija Bugara – Nebojša Ivanov”, pod rednim brojem 4 je lista „Doktor Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“ i pod rednim brojem 5 – „Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija (JS)“. Danas je potvrđena i lista, koja će na glasačkom listiću biti pod brojem 6 – lista nosi naziv Grupa Građana „FENIKS“ Caribrod, radom i istinom za stabilnu porodicu, Milko Sokolov – Ganja.

foto: arhiva RT Caribrod

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *