PRIVREDNA DELEGACIJA PIROTA U POSETI TURSKOJ

      Privredna delegacija Pirota predvođena predsednikom Ugovorne okružne privredne komore Pirot i izvršnim direktorom Slobodne zone Pirot dr Draganom Kostićem, od 4. marta boravi u poseti Turskoj.

Radi razmene iskustava, uspostavljanja saradnje i ostvarivanja značajnih kontakata i dogovora, delegacija Pirota sastala se sa gradonačelnikom Izmira Azizom Kočaogluom. Delegacija je sa rukovodstvom Izmira razgovarala o mogućnostima da turski privrednici investiraju u Pirot i iskoriste pogodnosti Sporazuma o slobodnoj trgovini između Srbije i Turske i pozvala gradonačelnika Izmira da poseti Pirot.

Privredna delegacija Pirota sastala se se i sa rukovodstvom Privredne komore Izmir, predstavnicom Ministarstva ekonomije Republike Turske, izvršnim direktorom zone „Esbas“. Direktor Zone Pirot dr Dragan Kostić i njegovi saradnici predstavili su rad Slobodne zone Pirot i pogodnosti poslovanja u njenom režimu.

Upriličena je i prezentacija Slobodne zone Pirot i pogodnosti za investicije u Srbiji u organizaciji „Turskih biznismena na Balkanu“.

 

foto: Ugovorna okružna privredna komora Pirot

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons