PREDŠKOLSKU USTANOVU „8. SEPTEMBAR“ JUČE JE POSETIO GENERALNI KONZUL REPUBLIKE BUGARSKE U NIŠU, EDVIN SUGAREV SA SARADNICIMA

           Predškolsku ustanovu „8. septembar“ juče je posetio generalni konzul Republike Bugarske u Nišu, Edvin Sugarev sa saradnicima. Na radnom sastanku sa direktorom ustanove Verom Vasov i pomoćnikom direktora Sonjom Kamenov, kome je prisustvovala i Olgica Veličkov, koordinator projekta „Martenica“, koji već 7 godina realizuje generalni konzulat, razgovarano je o aktivnostima, koje će ove godine biti organizovane povodom 1. marta.

Dogovoreno je da se deca predškolskog uzrasta početkom marta predstave u Nišu, svojim vršnjacima u predškolskoj ustanovi Pčelica i posete generalni konzulat Republike Bugarske, a ove godine za decu iz Dimitrovgrada biće organizovana lutkarska predstava u niškom pozorištu. Na sastanku je razgovarano o uspostavljanju saradnje dimitrovgradske predškolske ustanove sa vrtićima iz Sofije i mogućnostima uvođenja dvojezičnog vaspitno-obrazovnog rada, a najavljena je i mogućnost određenih donacija, od strane konzulata i vrtića iz Niša.

foto: Predškolskа ustanovа „8. septembar“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons