PREDSEDNIK OPŠTINE DIMITROVGRAD VLADICA DIMITROV – UPUTIO ODBORNICIMA PREDLOG ODLUKE DA NAJVIŠE OPŠTINSKO PRIZNANJE BUDE DODELJENO , POSTHUMNO ĐORĐU DIMOVU

      Na svečanoj sednici povodom Dana opštine Dimitrovgrad, 21. septembra, koja će biti održana sutra sa početkom u 17 sati u renoviranoj sali Centra za kulturu, biće dodeljene opštinske nagrade i priznanja.

O predlogu da ove godine najviše opštinsko priznanje u vidu zlatnika, bude dodeljeno posthumno Đorđu Dimovu, doktoru veterinarske medicine i predsedniku SO-e do smrti septembra 2017. godine, izjasniće se odbornici sutra na radnom delu svečane sednice od 15 i 30 sati.

Za opštinska priznanja predloženi su Jordan Stavrov – potpukovnik i pisac za postignute rezultate i zalaganje u oblasti kulturnog i društvenog života, Ivica Manojlović policijski službenik stanice granične policije Dimitrovgrad za postignute rezultate u obavljanju poslova zaštite i bezbednosti državne granice, Jasminka Mančev – direktor Narodne biblioteke Detko Petrov za postignute rezultate i zalaganje u oblasti kulturnog i društvenog života, Docent dr. Vesna Nikolov, neurohirurg poreklom iz sela Izatovci,  doktor Kliničkog centra u Nišu i docent na medicinskom fakultetu u Nišu, Dr Rosica Mladenova, režiser u BNT, doktor nauka u oblasti filmske i medijske umetnosti, zbog promovisanja opštine Dimitrovgrad i Fondacija Zamisli život, za postignute rezultate u rešavanju zdravstvenih i socijalnih problema u opštini Dimitrovgrad.

 

V.A.

foto: arhiva RT Caribrod

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons