Počinje redovno godišnje testiranje tunela „Predejane“ i „Manajle“ u Grdeličkoj klisuri

Koridori Srbije obaveštavaju javnost da će se u periodu od 08. maja 2020. godine do 31. maja 2020. godine vršiti redovan godišnji pregled sistema u tunelima „Predejane“ i „Manajle“. Redovan godišnji pregled sistema u tunelima vršiće Izvođač “AzVirt” u saradnji sa predstavnicima JP „Putevi Srbije“, akreditovanim kućama i predstavnicima nadzornog organa.

Tokom ispitivanja planirano je da se prvo obustavi saobraćaj u levim cevima tunela „Predejane“ i „Manajle“u periodu od 08. maja 2020. godine do 19. maja 2020. godine,  a za to vreme će se odvijati dvosmerno saobraćaj kroz desne cevi navedenih tunela.

U periodu od 19. maja 2020. godine do 31. maja 2020. godine planirano je da se obustavi saobraćaj kroz desne cevi tunela „Predejane“ i „Manajale“, a za to vreme će se odvijati saobraćaj dvosmerno kroz leve cevi predmetnih tunela.

Podsećanja radi, u navedenim tunelima instalirana je najsavremenija oprema i da ista funkcioniše besprekorno od puštanja deonice u saobraćaj 18. maja 2019. godine. Međutim, kako bi obezbedili važenje garancije, a u skladu sa klauzulama ugovora za opremanja tunela, Koridori Srbije su obavezni da organizuju redovan godišnji pregled. Takođe treba istaći da su tuneli „Predejane“ i „Manajle“ najsavremeniji tuneli u našoj zemlji, a redovne provere omogućavaju da tuneli budu uvek u besprekornom stanju.

Koridori Srbije svim putnicima žele sigurnu i bezbednu vožnju!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons