Petrović i Zelenović šire paniku i napadaju sve koji se bore protiv korone: Šapčani su prozreli njihove namere, to će pokazati na izborima

Petrović i Zelenović vide da je vlada i republički Krizni štab dobio borbu protiv koronavirusa i sada nemoćni i besni, preko svojih plaćenika napadaju sve redom. I Aleksandra Vučića i SNS i lekare i sve medicinare, a kad na predstojećim izborima izgube vlast, verovatno će im i narod biti kriv.

Poseban trn u oku su im dve kredibilne i renomirane zdravstvene institucije, koje suštinski brinu o građanima Šapca i zahvaljujući kojima Šabac nijednog trenutka nije postao žarište virusa. To su šabačka bolnica i Gradski zavod za javno zdravlje, čijim direktorima Zelenović uporno zamera što ne sede pored njega na konferencijama za novinare, koje svakodnevno, inače, bez ikakvog razloga osim de se slika i glumi komandanta, drži.

Poseban apsurd tih Zelenovićevih predstava je što na tim konferencijama, za koje je od svojih plaćenika obezbedio i direktan prenos na lokalnoj televiziji, on čita saopštenja upravo ove dvojice direktora, koje besomučno napada. Kad se slika na televiziji, što i jeste njegova prioritetna aktivnost, jer je čovek u izbornoj kampanji, a ne borbi protiv virusa, onda mu podaci  direktora gradskog zavoda i bolnice ne smetaju.

Nebojša Zelenović

Foto: YoutubePrintscreen/Televizija Šabac

Ono što Zelenoviću, a posebno njegovom mentoru Dušanu Petroviću smeta, je bliskost tih direktora sa Srpskom naprednom strankom. Upravo to je dokaz da su Zelenovićevi napadi politički motivisani, bez realnih primedbi na rad ovih stručnjaka i profesionalaca, koji brinući o celom Šapcu, naravno nemaju kad da učestvuju u Zelenovićevom cirkusu u dvorištu, koji naziva konferencijom za novinare.

Jedna od najneverovatnijih teorija, koju pokušavaju da podvale Šapčanima je da je neko imao plan da se gradom proširi zaraza, pa da se zbog nesposobne lokalne vlasti u Šapcu uvede prinudna uprava. U strahu od gubitka vlasti,  Petroviću i Zelenoviću počela je da se priviđa i prinudna uprava, iako se to nije desilo ni u jednom gradu, koji je bio žarište koronavirusa.

Ali to što će ostati bez šabačkog budžeta i mogućnosti da uzimaju od građana, za Petrovića i Zelenovića  je najgora noćna mora. Međutim, ako im je za utehu, za njihov let iz fotelja uopšte neće biti potrebna prinudna uprava.

Biće dovoljan glas naroda na predstojećim izborima. Uskoro.

One thought on “Petrović i Zelenović šire paniku i napadaju sve koji se bore protiv korone: Šapčani su prozreli njihove namere, to će pokazati na izborima

  • 02/05/2020 at 12:09
    Permalink

    Ejjj iz placenicka naprednjacka rt caribrod–ne serite za Sabac koji je ostavljen na cedilu od vase vlasti jer je opozicioni grad i koji se sam bolje izborio sa coronom nego kompletna drzava, Jedini su u startu postavili u svim mesnim zajednicama cisterne od po 1000 lit u kojima je dezonfekciono sredstvo i gradjani su sami besplatno sipali u flase*i dan danas stoje cisterne*, jedini su odmah podelili po 2 masje i 2 para rukavica opet besplatno svakom domacinstvu i jedina opstina gde je na ulazu ispred svakog poslovnog prostora morala da stoji barijera u okviru sundjera koji je natopljen dezinfekcionim sredstvom preko kojeg mora obavezno da se predje. Potpisi se govno od autora i dodji kod mene u goste da te provedem kroz Sabac i pisi malo da je vasa sns banda pustila iz zatvora najveceg dilera droge i ubicu tzv sandokana koji je na celu sns sapca i koji je kupio prijatelej dilere da probaju da zastrase Sapcane i da kupe glasove. Cistite si vasijat dvor i zajebete cuzdijat.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *