OPŠTINSKO VEĆE OPŠTINE DIMITROVGRAD UPUTILO JE POZIV GRAĐANIMA I STRUČNOJ JAVNOSTI, DA SE UPOZNAJU SA TEKSTOVIMA NACRTA ODLUKA U POSTUPKU PRIPREME BUDŽETA I UTVRĐIVANJU STOPA IZVORNIH PRIHODA OPŠTINE DIMITROVGRAD

Opštinsko veće Opštine Dimitrovgrad uputilo je poziv građanima i stručnoj javnosti, da se upoznaju sa tekstovima nacrta odluka u postupku pripreme budžeta i utvrđivanju stopa izvornih prihoda opštine Dimitrovgrad, i da počev od danas, do 28. novembra, daju svoje predloge, primedbe i sugestije.

Za davanje informacija u vezi sa stanjem oblasti na koju se odnose preloženi nacrti odluka nadležno je Odeljenje za finansijske poslove, a osoba za kontakt je Ljiljana Petrov.

Otvorena sednica predstavnika nadležnih organa Opštine sa zainteresovanim građanima i predstavnicima udruženja građana i zainteresovanom javnosti biće održana 28. novembra od 12 sati, u sali Skupštine opštine Dimitrovgrad.

Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se Opštinskom veću putem elektronske pošte na adresu: opstinskovece@dimitrovgrad.rs ili preko pisarnice Opštinske uprave Opštine Dimitrovgrad. 

foto: arhiva RT Caribrod

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons