OPŠTINSKA UPRAVA OPŠTINE DIMITROVGRAD UPUTILA POZIV ZA JAVNU RASPRAVU O PRIORITETIMA ZA JAVNI KONKURS U SKLOPU PROJEKTA RELOAD

             Opštinska uprava Opštine Dimitrovgrad u partnerstvu sa Programom Ujedinjenih nacija za razvoj objavila je poziv za učešće u javnoj raspravi o prioritetima za predstojeći javni konkurs koji se organizuje  u sklopu projekta „Regionalni program lokalne demokratije na zapadnom Balkanu – ReLOaD.

Poziv za učešće u javnoj raspravi upućen je organizacijama civilnog društva, pojedincima, stručnim službama, javnim ustanovama i neformalnim organizacijama.

Prezentacija i rasprava o predloženim prioritetima biće održana u ponedeljak, 11. februara od 11:00 do 13:00 časova, u sali Edukativno-obrazovnog centra.

Priporitetne oblasti su – podrška marginalizovanim grupama građana, zapošljavanje, mladi, turizam i očuvanje kulturne baštine.

Primedbe, predlozi i sugestije mogu se dostaviti do 11. februara elektronskim putem na adresu: edu.info@dimitrovgrad.rs ili pisanim putem na adresu Opština Dimitrovgrad, Opštinska uprava, Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj, sa naznakom “Za javnu raspravu o prioritetima u okviru ReLOaD projekta.“

Po okončanju postupka javne rasprave biće sačinjen izveštaj koji će biti objavljen na internet stranici opštine Dimitrovgrad.

 

foto: arhiva RT Caribrod

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Show Buttons
Hide Buttons